Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS

Η απαγόρευση του HHC σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, η Σουηδία κ η Φιλανδία έφερε στο προσκήνιο νέα ενναλακτικά μόρια όμοια με αυτά της κάνναβης που κατά βάση τους προέρχονται από την επεξεργασία του HHC.

Τί είναι το HHCPO?

Το HHCPO είναι ένα συνθετικό κανναβινοειδές που προέρχεται από το HHCP, το οποίο προέρχεται από το HHC. Δεν βρίσκεται φυσικά στο φυτό κάνναβης και η παραγωγή του περιλαμβάνει μια διαδικασία χημικής σύνθεσης σε εργαστήριο. Η δημιουργία τους περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη μοριακή δομή και συνδέονται με πιθανές επιδράσεις χαλάρωσης και ευφορίας, αν και οι ακριβείς μηχανισμοί δράσης τους απομένουν να προσδιοριστούν.

Τα προϊόντα που περιέχουν HHCPO αρχίζουν σιγά σιγά να εμφανίζονται στην αγορά κάνναβης και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το HHCPO προσφέρει ψυχοτρόπα αποτελέσματα παρόμοια με αυτά του THC, αλλά ακόμη πιο ισχυρά. Οι καταναλωτές προϊόντων με βάση το HHCPO περιγράφουν αισθήσεις έντονης χαλάρωσης και αξιοσημείωτης ευφορίας.

Ωστόσο, η ισχύς του HHCPO συνοδεύεται από ευθύνες. Δεν είναι κατάλληλο για έγκυες γυναίκες και απαγορεύεται για ανηλίκους.

Επί του παρόντος, το HHCPO δεν ταξινομείται ως ναρκωτικό, καθιστώντας το τεχνικά νόμιμο.

Τι είναι το C4B?

Το C4B είναι μια νέα ουσία που κερδίζει όλο και μεγαλύτερη προσοχή στη βιομηχανία της κάνναβης. Το C4B είναι ένα αρκτικόλεξο του «Cannabinoids for Boost». Το C4B είναι ένα μόριο που προέρχεται από τη φωτοχημική αποδόμηση της κανναβιχρωμίνης (CBC) παρουσία φωτός και θερμότητας. Αυτός ο μετασχηματισμός δημιουργεί το C4B, το οποίο διακρίνεται για τη μοναδική του χημική δομή. Αφού ολοκληρωθεί η φωτοχημική αποικοδόμηση, το C4B απομονώνεται και εξάγεται από το φυτό κάνναβης. Η εκχύλιση συνήθως γίνεται με τη χρήση μεθόδων εκχύλισης με διαλύτη, όπως η χρήση υπερκρίσιμου CO2 ή αιθανόλης. Αυτές οι μέθοδοι καθιστούν δυνατό τον διαχωρισμό του C4B από τις άλλες ενώσεις που υπάρχουν στο φυτό κάνναβης, διατηρώντας παράλληλα την καθαρότητά του.

Τα κανναβινοειδή που βρίσκονται στο C4B αλληλεπιδρούν με τους υποδοχείς στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα στον εγκέφαλό μας, γεγονός που μπορεί να προάγει τα συναισθήματα ηρεμίας, χαλάρωσης και ευεξίας.

Η κύρια διαφορά του H4B με το HHC είναι οτι το C4B χαρακτηρίζεται από μια μοναδική διαμόρφωση δακτυλίου, ενώ το HHC προκύπτει από μια αντίδραση αναγωγής που αλλάζει τη δομή του CBD.

Το C4B εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά νέο μόριο, πράγμα που σημαίνει ότι τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τα αποτελέσματα και τις ιδιότητές του είναι περιορισμένα. Τεχνικά είναι νόμιμο.

Τι είναι το HSD?

Το HSD είναι ένα καινοτόμο μόριο που εξάγεται από την Cannabis sativa, γνωστή και ως βιομηχανική κάνναβη. Αυτό το μόριο προκύπτει από έναν συνεργιστικό συνδυασμό συγκεκριμένων κανναβινοειδών και προσεκτικά επιλεγμένων τερπενίων αλλά δεν υπάρχει αυτούσιο στην φύση. Το HSD προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διεγείροντας το σώμα. Σε αντίθεση με τις ψυχοδραστικές ουσίες, αυτό το μόριο παρέχει μια αίσθηση ενέργειας χωρίς να αλλοιώνει τη διανοητική διαύγεια. Τα αποτελέσματα του HSD ξεδιπλώνονται σταδιακά, περιλαμβάνοντας τη σωματική και ψυχική ευεξία για μια περίοδο 30 λεπτών, πριν εξαφανιστούν ήπια.

Όπως κάθε δραστική ουσία, το HSD θα μπορούσε να προκαλέσει και ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο και εξαρτώνται από παράγοντες όπως η ατομική ευαισθησία, η δοσολογία και η συχνότητα χρήσης.

Ορισμένες πιθανές παρενέργειες του HSD θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ναυτία, προβλήματα ύπνου, αυξημένο καρδιακό ρυθμό ή προσωρινή αύξηση του άγχους σε μερικούς ανθρώπους.

Όπως φαίνεται λοιπόν οι εταιρείες έχουν βρει τον τρόπο για το legal high. Αναμένουμε να δούμε την συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop