Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS

Με την απαγόρευση του HHC στις 17 Ιανουαρίου 2024 στην Ελλάδα, χάθηκε ένα μεγάλο κοινό για τους επιστήμονες κ τα εργαστήρια που ασχολούνται με την κλωστική κάνναβη στην Ευρώπη. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση στη Γαλλία τον Ιούνιο του ’23 κ είχαν ήδη πέσει δραματικά οι πωλήσεις στον κλάδο, οπότε έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για το μέλλον των εναλλακτικών κανναβινοειδών.

Τα εργαστήρια αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να συνθέσουν ένα ευφορικό κανναβινοειδές, χωρίς να είναι ευφορικό ενώ θέλουν να είναι λίγο ευφορικό! Το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει στην περίπτωση του C4B το οποίο δεν είναι κανναβινοειδές αλλά αρκτικόλεξο για το cannabis for (4) boost που περιέχει μείγματα κανναβινοειδών.

Έτσι κ το H3CBN δεν είναι ένα κανναβινοειδες. Το ίδιο φυσικά ισχύει κ για το TP-Hy4CBN. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν σαφές εάν το όνομά τους, “H3CBN” ή “TP-Hy4CBN”, αναφέρονται στον αληθινό χημικό τύπο τους. Πολλές πηγές αναφέρουν οτι πρόκειται για συνδιασμό THCP κ THCPO αλλά ξεκάθαρα δεν ξέρουμε τίποτα ακριβώς. Δηλαδή το H3CBN κ το TP-Hy4CBN δεν υπάρχουν φυσικά στο φυτό της κάνναβης, κ τα κανναβινοειδή που περιέχουν είναι από τα πιο ισχυρά εναλλακτικά κανναβινοειδή οπότε πιστεύουμε οτι σίγουρα δεν θα είναι το H3CBN ή το TP-Hy4CBN τα κανναβινοειδή που θα αντικαταστήσουν το HHC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop