Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS
Σπόροι Κάνναβης

Η βλάστηση των σπόρων κάνναβης είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες όπως συμβαίνει κ στην Ελλάδα. Οι σπόροι αυτοί πωλούνται από το Kush All Day αποκλειστικά ως συλλεκτικά σουβενίρ και για τη διατήρηση της γενετικής της κάνναβης για τις μελλοντικές γενιές. Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία των σπόρων, το υλικό μάρκετινγκ ή το υλικό στον ιστιοτόπο, παρέχονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή σκοπούς διαφοροποίησης από τους παραγωγούς τους. Η πώληση των σπόρων κάνναβης δεν αποσκοπεί στην αποδυνάμωση, προώθηση ή υποκίνηση της χρήσης παράνομων ή ελεγχόμενων ουσιών κ καλό είναι να μην παραβιάζεται τον νόμο.

Παρόλα αυτά οι σπόροι κάνναβης που διαθέτουμε στο Kush All Day, αυτόματοι κ φωτοπεριόδου ή όπως συνηθίζετε να τους λένε κάποιοι τριμηνίτικους κ εξάμηνιτικους αντίστοιχα έρχονται με την αυθεντική συσκευασία της κάθε τράπεζας που τους παράγει έτσι ώστε αν βρεθείτε σε χώρα που επιτρέπετε η καλλιέργεια να μην έχετε την αμφιβολία για το αν οι σπόροι που κρατάτε στα χέρια σας είναι αυθεντικοί.

Ωστόσο το Kush All Day δεν επιθυμεί να παρακινήσει οποιονδήποτε να έρθει σε σύγκρουση με το νόμο και ως εκ τούτου δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για πρόσωπα που δεν ενεργούν σύμφωνα με το νόμο.

Stay chill λοιπόν and keep collecting

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop