Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS

Ισχυρό παυσίπονο

Η κανναβιδιόλη είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ισχυρή παυσίπονη δράση της. Έρευνες έχουν αποδείξει πως η κανναβιδιόλη μπορεί να συμβάλει στην επιτυχή διαχείριση του πόνου. Η κανναβιδιόλη επίσης, διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

Αρθρίτιδα

Με την μείωση των φλεγμονών που προκαλούνται από παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, η κανναβιδιόλη μπορεί να αντιμετωπίσει παράλληλα κ τα οδυνηρά συμπτώματα που προκαλούνται από την πάθηση.

Αντισπασμωδικό

Ίσως μία από τις πιο γνωστές ιατρικές χρήσης της κάνναβιδιόλης είναι η ικανότητά της να βοηθάει στον έλεγχο κ στον περιορισμό των επιληπτικών κρίσεων, του τρέμουλου, των σπασμών κ των τικ. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός πως η κανναβιδιόλη είναι ένα φυσικό αντισπασμωδικό.

Αντιφλεγμονώδες

Οι ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της κανναβιδιόλης, θεωρούνται ένας από τους βασικούς λόγους, που η συγκεκριμένη ουσία είναι τόσο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση παθήσεων που συνδέονται άμεσα με την πρόκληση φλεγμονών.

Αγχολυτικό

Είναι εκατοντάδες οι έρευνες που έχουν αποδείξει πως η κανναβιδιόλη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση διαφόρων ψυχικών παθήσεων, μεταξύ των οποίων είναι κ το άγχος κ το στρες. Ακριβώς όπως κ εμείς οι άνθρωποι, έτσι κ τα κατοικίδια μας μπορεί να υποφέρουν από άγχος, στρες ή ακόμα κ από συγκεκριμένες φοβίες. Η κανναβιδιόλη έχει αποδειχθεί πως μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το άγχος κ το στρες, δρώντας ως ένα φυσικό αγχολυτικό.

Αντιεμετικό

Η κανναβιδιόλη αποτελεί ένα πολύ ισχυρό αντιεμετικό κ μπορεί να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα τόσο της ναυτίας, όσο κ τους εμετούς. Παράλληλα, λειτουργεί ως διεγερτικό της όρεξης, αυξάνοντάς την.

Ενισχυτικό της ομοιόστασης

Η κανναβιδιόλη πρέπει να καταλάβεις πως δεν προορίζεται μόνο για ασθένειες. Μπορεί να αποτελέσει ένα εξίσου φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο τονώνει την φυσική άμυνα του οργανισμού κ συμβάλει στην διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας του οργανισμού (ομοιόσταση).

πηγή : https://www.instagram.com/petsitter_skg/

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop