Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS

Για να βρίσκεστε εδώ μάλλον έχετε διαβάσει για το κανναβινοειδές THCP που έχει δύναμη 30 φορές μεγαλύτερη του παραδοσιακού THC, οπότε εδώ θα μιλήσουμε για το νέο κανναβινοειδές THCPO.

Το THCPO είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη στον κόσμο των συνθετικών κανναβινοειδών, που αναδύεται ως παράγωγο της τετραϋδροκανναβιφορόλης (THCP), ενός διπλότυπου της περίφημης ψυχοδραστικής ένωσης THC. Συντίθεται για πρώτη φορά το 2021, το καλύτερο μέρος για το THCP-O είναι ότι διαθέτει υψηλότερη συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα CB1 σε σύγκριση με την THC.

Αυτό που ξεχωρίζει το THCPO από το THC-P είναι η πλευρική του αλυσίδα 7 χρόνων που συνδυάζεται με ένα οξικό άλας, το οποίο ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητά του σε νέα επίπεδα. Αυτή η χημική διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία THC-O. Η προσθήκη ενός οξικού άλατος αλλάζει τη χημική δομή του κανναβινοειδούς, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό στην αγκαλιά των υποδοχέων CB1 στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνοι για τις ευφορικές επιδράσεις της THC που όλοι επιθυμούμε.

Το THCPO είναι μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του THC-P λόγω μιας πρόσθετης πλευρικής αλυσίδας 7 χρόνων που διευκολύνει τον εγκέφαλό μας να φτάσει ψηλά! Αυτή η ειδική διαδικασία είναι σαν να προσθέτετε κάποια μυστική σάλτσα για να δημιουργήσετε το buzz του THC-O. Είναι σαν το THCPO να έχει ένα μυστικό όπλο για να στοχεύσει εκείνους τους υποδοχείς στον εγκέφαλό μας που μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα!

Επιπλέον, το οξικό άλας στο THCPO το καθιστά πιο χημικά σταθερό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να διασπαστεί όταν εκτίθεται στη θερμότητα. Αυτή η ενισχυμένη σταθερότητα θα μπορούσε να κάνει το THCPO μια πιο επιθυμητή ένωση για ιατρικές και θεραπευτικές εφαρμογές, καθώς θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα συνθετικά κανναβινοειδή.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις THCPO;
Το THCPO είναι ένας νέος τύπος κανναβινοειδών που δεν απευθύνεται σε άτομα με λιποθυμία. Τα αποτελέσματά του είναι απίστευτα ισχυρά και μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και τον πιο έμπειρο χρήστη κάνναβης σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε μια άλλη διάσταση. Αν ψάχνετε για ένα high που είναι το επόμενο επίπεδο, το THCPO είναι το κανναβινοειδές για εσάς. Με πρόσθετο οξικό άλας, είναι ακόμη πιο ισχυρό από το THC-P, που εκτιμάται ότι είναι 30 φορές ισχυρότερο από το δέλτα-9 THC.

Το THCP-O όχι μόνο προσφέρει ένα μοναδικό και έντονο high, αλλά παρέχει επίσης μια αίσθηση ευδαιμονίας που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Θα νιώσετε ένα κύμα νοσταλγικής χαράς να σας πλημμυρίζει, αφήνοντάς σας να νιώθετε χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι για ώρες στο τέλος. Τα αποτελέσματά του μπορεί να διαρκέσουν άνετα έως και 8 ώρες, που είναι περισσότερο από τα περισσότερα άλλα κανναβινοειδή.

Προσοχή όμως, το THCPO δεν είναι για αρχάριους. Είναι ένα κανναβινοειδές που προσφέρει ένα μακροχρόνιο και ευφορικό ταξίδι ασύγκριτο από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop