Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Θα αναφερθούμε σε 3 Αμερικάνικες τράπεζες σπόρων που είχαμε την τιμή να φέρουμε πρώτοι στην Ελλάδα:

Verbundgenetik

Η Verbundgenetik είναι μια αμερικανική τράπεζα σπόρων με έδρα την πολιτεία της Καλιφόρνια. Δημιουργήθηκε από δύο φίλους, παθιασμένους ανθρώπους και λάτρεις της κάνναβης που μέσα από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς καλλιεργώντας και επιλέγοντας ποικιλίες, δημιουργούν νέες και συναρπαστικές γενετικές υψηλού επιπέδου.

Το μότο της Compound Genetics είναι «Υπηρετούμε το φυτό», η απόδειξη του φυσικού τους πάθους για το φυτό κάνναβης. Η εργασία τους αποτελεί εγγύηση ποιότητας, καθώς η επιλογή και ο έλεγχος όλης της γενετικής τους είναι η μέθοδος για να διασφαλιστεί ότι όλη η γενετική τους είναι υψηλού επιπέδου.

Η Compound Genetics έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη για την παροχή συλλογών κάνναβης υψηλής ποιότητας από την έναρξή της το 2017. Η μοναδική και αποκλειστική βιβλιοθήκη γενετικής κάνναβης της επέτρεψε να δημιουργήσει βραβευμένα στελέχη όπως το Jet Fuel Gelato, The Menthol, Apples & Bananas and White Runtz.

Αν και επιτυχημένες οι συνεργασίες με τη Runtz και την Cookies στις ΗΠΑ, η Compound Genetics στην Ευρώπη είναι αρκετά σπάνια. Είναι σημαντικό να είστε σε εγρήγορση για για να αγοράσετε σπόρους από την Compound Genetics, επειδή συχνά το απόθεμα εξαντλείται γρήγορα και δεν θα είναι δυνατό να λάβετε ξανά αυτά τα στελέχη.

InHouse Genetics

Η InHouse Genetics είναι ένας αξιόπιστος εκτροφέας σπόρων με πολυετή εμπειρία και γνώση στον κλάδο. Η InHouse Genetics εστιάζει στην παροχή των καλύτερων σε κανονικούς και θηλυκοποιημένους σπόρους κάνναβης, ενώ παράλληλα ερευνά και αναπτύσσει νέα στελέχη.

Η επιλογή των ποικιλιών τους έχει αναπτυχθεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας την καλύτερη γενετική από όλο τον κόσμο. Η InHouse Genetics είναι ο αρχικός δημιουργός δημοφιλών στελεχών όπως το Slurricane, το Dolato, το Jelly Breath, το Apricot και το Black Cherry Punch, οπότε μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα στελέχη τους είναι κορυφαία.

Είτε είστε έμπειρος συλλέκτης είτε μόλις ξεκινάτε, η InHouse Genetics έχει κάτι να προσφέρει. Ο κατάλογός τους με κανονικούς σπόρους επιτρέπει σε έμπειρους συλλέκτες να επιλέξουν μητρικά φυτά από κανονικούς σπόρους, ενώ οι θηλυκοποιημένες ποικιλίες εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα αρσενικά φυτά, καθιστώντας τα ιδανικά για λιγότερο έμπειρους συλλέκτες.

Θέλετε να αγοράσετε σπόρους In-House Genetics; Το Kush All Day προσφέρει μια φανταστική επιλογή, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά αναγνωρισμένων ποικιλιών King Kush Breath, Platinum Valley και Sugar Cane!

Η In-House Genetics ειδικεύεται στη μικροαναπαραγωγή και αναπτύσσει πάντα νέες και αποκλειστικές περιορισμένες διασταυρώσεις. Η εστίασή τους στην έρευνα και την επιστημονική ανάπτυξη της κάνναβης διασφαλίζει ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικό παράγοντα στον κλάδο.

Lila Stadt Genetik

Η Lila Stadt Genetik είναι μια συλλογικότητα κάνναβης που ιδρύθηκε στο Oakland της California.

 Από το 2008, έχει δημιουργήσει διεθνή οπαδούς, παράγοντας με συνέπεια εξαιρετικούς σπόρους και κλώνους για τους καλύτερους καλλιεργητές στον κόσμο.

Αυτές οι γενετικές είναι η ραχοκοκαλιά του προγράμματος. Είναι γνωστά αγαπημένα που έχουν αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου — γνωστά στην αγορά και συνήθως πιο εύκολα στην καλλιέργεια.
Αυτές οι επιλογές είναι αναδυόμενη γενετική που προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή έμπειρων καλλιεργητών.

Χρειάζεται μια ζωή για να καλλιεργηθεί πραγματικά η κάνναβη. Πάνω από δεκαπέντε χρόνια και εξακολουθούν να μαθαίνουν και να μεγαλώνουν καθημερινά. Παραμένουν σταθερά ριζωμένοι στην κοινότητα των καλλιεργητών, των αγροτών και των εξαγωγέων.
Οι άνθρωποι της Purple City Genetics νοιάζονται βαθιά για το φυτό, το οποίο αντιμετωπίζει ένα συνεχώς εξελισσόμενο σύνολο προκλήσεων, τόσο ανθρώπινων όσο και βοτανικών. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν την καλύτερη δυνατή γενετική. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουν σε εκατοντάδες χιλιάδες σπόρους κάθε χρόνο αναζητώντας μόνο μία ή δύο επιλογές αντάξιες του ρόστερ της Purple City Genetics: υψηλή THC, απίστευτα τερπένια, διεγερτικά αποτελέσματα και υψηλή απόδοση σε συμπυκνώματα.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop