Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Έχετε ακούσει για την τελευταία τάση στο hash; Η Piattella – μερικές φορές γράφεται και piatella – έχει κεφαλές από κρυσταλλάκια κ ορισμένοι το αποκαλούν ως το καλύτερο hash που φτιάχτηκε ποτέ.

Μιας κ δεν υπάρχει η ορολογία στα ελληνικά επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω τον όρο Piattela σε γένος θηλυκό κ όχι ουδέτερο, δηλαδή η piattella κ όχι το (hash) piattela.

Η Piattela λοιπόν είναι μια επαναστατική τεχνική που συνδυάζει τις τεχνολογικές εξελίξεις με τις πλούσιες παραδόσεις του σύμπαντος του χασίς, τροφοδοτώντας τους χασικλήδες που αναζητούν την καλύτερη εμπειρία που έχουν να προσφέρουν τα συμπυκνώματα κάνναβης.

Παρακάτω, εξερευνήστε την ουσία της Piattella και εμβαθύνετε στην περίπλοκη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία της.

Τι είναι η Piattella;
Η Piattella, που προέρχεται από φρεσκοκατεψυγμένο υλικό, είναι ουσιαστικά χασίς που πολτοποιείται εν ψυχρώ μέχρι να αποκτήσει υφή σαν βούτυρο. Συχνά κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας hash 6 αστέρων, υψηλότερης ποιότητας, γνωστό ως “full melt”, το οποίο λιώνει αβίαστα όταν εξατμίζεται, αφήνοντας ελάχιστα έως καθόλου υπολείμματα στην επιφάνεια.

Ενώ η ψυχρή σκλήρυνση δεν είναι μια νέα ιδέα, η τεχνική της Piattella εστιάζει στην ενίσχυση των γεύσεων μέσω του χρόνου και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος, που δημιουργούν μια ξεχωριστή υφή και εμφάνιση. Το προκύπτον κρύο κατακερματισμένο hash παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη ομοιότητα με μικρά, συμπαγή κομμάτια καραμέλας. Η σύστασή του είναι αρκετά σφιχτή για να κόβεται με ακρίβεια, όπως το βούτυρο, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει υπολείμματα.

Διάσημοι ειδικοί στο χασίς, όπως ο Zio από το Uncle’s Farms, ένα κορυφαίο cannabis social club στη Βαρκελώνη, έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνικής κατακερματισμού Piattella.

Χρησιμοποιώντας hash έξι αστέρων κορυφαίας βαθμίδας που προέρχεται από βραβευμένους κατασκευαστές hash όπως o La Sagrada Farms και ο Slite 23, ο Zio τελειοποίησε μια μέθοδο για την επίτευξη της απόλυτης θεραπείας. Η διαδικασία του ξεκλείδωσε τη μέγιστη έκφραση της ποικιλίας, επεκτείνοντας το βασίλειο της μαγείας χωρίς διαλύτες και επιτρέποντας στους λάτρεις να βιώσουν ένα διαφοροποιημένο χασίς όπως ποτέ άλλοτε.

Πώς φτιάχνεται η Piattella;
Η διαδικασία σκλήρυνσης περιλαμβάνει έναν λεπτό χορό ακρίβειας και τη σωστή ποικιλία. Ο Zio εξήγησε ότι το κλειδί έγκειται στην αναμονή για το κατακερματισμό του παγωμένου νερού να αρχίσει να λιώνει, χρησιμοποιώντας τον χρόνο και τη θερμοκρασία ως κατευθυντήρια δύναμη. Ο στόχος της σχολαστικής διαδικασίας σκλήρυνσης της Piattella είναι να επιβραδύνει την οξείδωση, παρέχοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν μια φρέσκια Piattella στο απόγειο της τελειότητάς της.

Η διαδικασία ξεκινά με το τύλιγμα του πλήρους τήγματος παγωμένου hash σε σελοφάν κορυφαίας ποιότητας . Αυτό το τύλιγμα εξασφαλίζει μηδενική επαφή μεταξύ του hash και του αέρα, αντικατοπτρίζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται με τις temple balls. Το καλά τυλιγμένο hash τοποθετείται στη συνέχεια σε ένα γυάλινο δοχείο σφραγισμένο με κενό, επιτρέποντας να ξεδιπλωθεί η φυσική αλχημεία της ψυχρής σκλήρυνσης.

Με την πάροδο του χρόνου, η διαδικασία ψυχρής σκλήρυνσης ωθεί το hash να απελευθερώσει τερπένια, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό εξωτερικό στρώμα. Αυτή η λεπτή μεταμόρφωση προσδίδει μια ελαφρώς υγρή συνοχή, που θυμίζει παραδοσιακά χασίς ή κολοφώνιο badder.

Οι βασικοί στόχοι της διαδικασίας παραμένουν αναλλοίωτοι: ενίσχυση των γεύσεων, σταθεροποίηση του χασίς σε θερμοκρασία δωματίου και επέκταση της μακροζωίας του πέρα από την κατάψυξη.

Πώς καταναλώνεται η Piattella;
Το χασίς Piattella μπορείτε να το απολαύσετε με πολλούς τρόπους, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε όπως σας αρέσει. Μπορείτε να το στρίψετε σε ένα μπάφο ή να το προσθέσετε στον ατμοποιητή σας ή φυσικα σε ένα μπονγκ λαδιού. Προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό μείγμα εφέ, αρωμάτων και γεύσεων.

Η δημοτικότητα της Piattella πηγάζει επίσης από την πρακτικότητά της. Η προσεκτικά κατασκευασμένη σκλήρυνση εξασφαλίζει μια σημαντικά παρατεταμένη διάρκεια ζωής, ξεχωρίζοντας από τα ευαίσθητα ice water hash από φρέσκο κατεψυγμένο υλικό. Ο κίνδυνος να τεθεί σε κίνδυνο η υφή, η γεύση και το άρωμα της εκχύλισης λόγω της έκθεσης σε συνθήκες περιβάλλοντος ελαχιστοποιείται σημαντικά με την Piattella.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop