Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS

Ο τομέας των συμπυκνωμάτων είναι ώριμος με την εξέλιξη και τις επιλογές για τους καταναλωτές. Από τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην Αμερική έως τα οικονομικά αποδοτικά ανώτατα όρια ποιότητας, η αγορά προσφέρει τώρα σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν για οποιοδήποτε άτομο – και αυτές οι εξελίξεις αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε κάνναβη.

Τόσο οι ψυχαγωγικοί όσο και οι ιατρικοί πελάτες στρέφονται σε συμπυκνώματα. Πολλοί ασθενείς προτιμούν να ατμίσουν για πιο διακριτικό τρόπο για να θεραπεύσουν τις παθήσεις τους κ αυτό γιατί το ποσοστό καναβιννοειδών στα συμπυκνώματα είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που βρίσκεται στα ακατέργαστα άνθη.

Ας δούμε λίγα πράγματα για τα συμπυκνώματα που τόσο ζητάει ο κόσμος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξαγωγής της κάνναβης, αλλά όλες είναι παραλλαγές αυτής της διαδικασίας: η φυτική ουσία της κάνναβης εκτίθεται σε χημικό διαλύτη (συνήθως χρησιμοποιείται βουτάνιο ή αιθανόλη) ή φυσικός διαλύτης (νερό, πάγος, CO2, θερμοκρασίες κατάψυξης) κανναβινοειδή (και μερικές φορές και τερπένια) από το φυτικό θέμα. Τα εκχυλισμένα κανναβινοειδή κατόπιν καθαρίζονται από τον διαλύτη και η υπόλοιπη ουσία είναι το συμπύκνωμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η πραγματική διαδικασία είναι πολύ πιο περίπλοκη –και επικίνδυνη – από αυτή την απλή εξήγηση. Ερασιτέχνες καλλιτέχνες εξόρυξης που χρησιμοποιούν βουτάνιο, για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι ανατίναξαν τυχαία ολόκληρα τμήματα των σπιτιών τους κ αποκαλύφθηκε ο χώρος καλλιέργειας στην αστυνομία. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να αγοράσετε το συμπύκνωμα από μια αξιόπιστη μάρκα ή να φτιάχνετε συμπυκνώματα χωρίς διαλύτη.

Ας αναφέρουμε λίγα λόγια για τα πιο δημοφιλή συμπυκνώματα

Wax

Το κερί κάνναβης (wax) είναι το μαλακό, αδιαφανές χρυσό συμπύκνωμα που παράγεται από εκχυλισμένα έλαια από άνθη κάνναβης. Μπορεί να έχει μια μαλακή ιξώδη υφή (σαν κάπαρη) ή μια ελαφρώς πιο σφριγηλή αλλά εύθρυπτη υφή (κυψελοειδής ή θρυμματισμένη). Το κερί κάνναβης μπορεί να είναι ένα απίστευτα ισχυρό συμπύκνωμα που περιέχει έως και 90% THC, οπότε καλό είναι οι καταναλωτές χαμηλής ανοχής να είναι προσεκτικοί με τη χρήση πάρα πολύ.

Shatter

Ένα από τα πιο γνωστά συμπυκνώματα στην αγορά, το shatter παίρνει το όνομά του από την παραγωγική του διαδικασία και τη συνέπεια. Για την διαδικασία αυτήν χρησιμοποιούνται 2 διαλύτες. Με τα χρόνια, ο θρυμματισμός (shatter) έχει γίνει όλο και πιο εκλεπτυσμένος. Πολλοί επεξεργαστές επιλέγουν να απο-κερίσουν το θρυμματισμό τους στις μέρες μας, με αποτέλεσμα ένα καθαρό και σταθερό τελικό προϊόν. Ο πραγματικός θρυμματισμός πρέπει να σπάει σαν σκληρή καραμέλα ή γυαλί και να έχει μια καθαρή, κίτρινη-πορτοκαλί απόχρωση.

Live Resin

Η ζωντανή ρητίνη (live resin) είναι γνωστή με πολλά ονόματα και είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές προϊόν στην αγορά όπου επιτρέπετε. Η ζωντανή ρητίνη έχει συνήθως υψηλή περιεκτικότητα σε τερπένιο και έντονο άρωμα, καθιστώντας το ένα πολύ ελκυστικό προϊόν για να μυρίσει και να θαυμάσει κανείς. Πρόσφατα, οι εκχυλιστές βελτίωσαν την τεχνολογία τους και δημιουργούν προϊόντα με υψηλό κρυσταλλικό περιεχόμενο και υψηλή περιεκτικότητα τερπενίου, που μερικές φορές αναφέρεται ως σάλτσα (sauce). Αυτά τα προϊόντα μοιάζουν με πορτοκαλί διαμάντια και είναι ιδανικά για μακρο-φωτογραφία.

Ουσιαστικά, η ζωντανή ρητίνη είναι φτιαγμένη από φρέσκο ​​κατεψυγμένο φυτικό υλικό το οποίο υποβάλλεται σε εκτόξευση με διαλύτη σε σύστημα κλειστού βρόχου. Από εκεί, υλοποιούνται αρκετές τεχνικές βελτίωσης για τον καθαρισμό των διαλυτών και τον καθαρισμό του τελικού προϊόντος.

Distilate

Το απόσταγμα (distilate) είναι ένα άλλο νεότερο προϊόν στην αγορά που χαρακτηρίζεται από ανώτερη δραστικότητα και καθαρότητα. Με ορισμένα προϊόντα που εισέρχονται έως και 95% THC, το απόσταγμα κάνναβης είναι ίσως η ισχυρότερη μορφή συμπυκνώματος υδρογονανθράκων εκεί έξω.

Με πολλές τεχνικές απόσταξης, το απόσταγμα ξεκινά με ακατέργαστο εκχύλισμα υδρογονανθράκων που εξευγενίζεται με υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα ένα καθαρό, ελεύθερο από διαλύτες τελικό προϊόν – που σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκαν διαλύτες κατά την αρχική εκχύλιση αλλά από τότε έχουν απομακρυνθεί πλήρως.

Επειδή η διαδικασία απόσταξης εξαρτάται από τη θερμότητα, τα τερπένια χάνονται στη διαδικασία βελτίωσης. Πολλές εταιρείες θα προβούν σε διαχωρισμό τερπενίων πριν από την απόσταξη και θα τις επαναφέρουν στο τελικό προϊόν ή απλά θα αγοράσουν τερπένια με βάση τις ποικιλίες κ θα τα προσθέσουν. Η αλλαγή στη χημική δομή και η επανεισαγωγή των τερπενών αποτέλεσε θέμα συζήτησης γύρω από το απόσταγμα αλλά αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για τα vape pen που κυκλοφορούν στην αγορά.

Rosin

Ο όρος Rosin προέρχεται από τη μέθοδο παρασκευής ενός προϊόντος που χρησιμοποιείται για τη λίπανση των φιόγκων ενός βιολιού, με τους γνώστες της κάνναβης να χρησιμοποιούν τη δική τους τεχνική χωρίς διαλύτη, πράγμα που σημαίνει ότι όταν πρόκειται για συμπίεση Rosin, δεν χρειάζονται να προστεθούν ξένες ουσίες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το rosin διατίθεται σε διάφορες μορφές, όπως θραύσματα, κεριά και όλους τους διαφορετικούς τύπους ιξώδους. Η τεχνολογία πίσω από το Rosin, συνδυάζει θερμότητα και πίεση, διασφαλίζει ότι διατηρούνται τα τερπένια και τα κανναβινοειδή της κάνναβης. Ως αποτέλεσμα, το Rosin έχει ένα τεράστιο όφελος στο ότι οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς τι χρησιμοποιούν για τη διαδικασία εκχύλισης. Εξαιτίας αυτού, η παρασκευή του δικού σας ελαίου κάνναβης χρησιμοποιώντας την τεχνική του Rosin είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε τι βάζετε στο σώμα σας και επομένως, επιτρέπει στους χρήστες να καταναλώνουν με ασφάλεια, όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή αλλοίωση της χημικής σύνθεσης του τελικού προϊόντος.

Rosin Press για DIY εκχυλίσματα

Η διαδικασία κατασκευής Rosin περιλαμβάνει υψηλή θερμότητα και υψηλή πίεση για τον διαχωρισμό των κανναβινοειδών από την φυτική ύλη. Σχετική πρέσα δείτε εδώ.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ποιοτικό, χωρίς διαλύτες εκχύλισμα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις θερμότητας, πίεσης και διάρκειας, το Rosin μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές, που κυμαίνονται από τη σάλτσα έως τις πιο βουτυρένιες / κηρώδεις συνθέσεις.

Για να κλείσουμε θέλουμε να αναφέρουμε οτι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους ερευνητές που βρίσκονται στην χώρα μας να έχουν νόμιμη πρόσβαση σε συγκεντρώσεις για την έρευνά τους, δεδομένου ότι αυτά τα προϊόντα απαγορεύονται πανελλαδικά. Μέχρις ότου οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των συμπυκνωμάτων κάνναβης γίνουν καλύτερα κατανοητές, οι καταναλωτές καλό θα ήταν να προχωρούν με πολύ προσοχή.

Leave a Reply

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

Ace Seeds
Actitube
Arizer
Backwoods
Barney's Farm
Bee Unusual
Black Leaf
Black Leaf
Blazy Susan
Boveda
Breather
BREIT
BSF Seeds
Buddies 420 Bling
Cannahealth Amsterdam
Champ High
Clipper
Crockett Family Farms
Delicious Seeds
DNA Genetics
Dutch Passion
Dynavap
Eighty8
Elements
Elevaterz
Euphoria
Fast Buds
Female Seeds
Fenix
Gorilla Cannabis
Green House Seeds Co
Heavyweight Seeds
Higher Standarts x Aerospaced
Humboltd Seeds Organization
Integra Boost
Kannabia Seeds
Kannabio
Karma Filter Tips
King Palm
Kush All Day
Lion Rolling Circus
Medical Seeds
Monkey King BCN
OCB
Ona
Orange Country CBD
Ozo
Paradise Seeds
Perfect Tree Seeds
Piecemaker
Purple City Genetics
QB-GON
Qnubu
Raw
Reserva Privada
Ripper Seeds
Rollmaster
Rolls
Royal Queen Seeds
Sensi Seeds
Shine
Soma's Sacred Seeds
Stundenglass
Sweet Seeds
The Cali Connection
The Landrace Team
The Pure Factory
TodoGrowLed
Vexpa
Vibes
Zetla
Η Άκρη της Πόλης
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop