Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Με απερίγραπτη χαρά κ συγκίνηση γράφω αυτό το άρθρο για να συγχαρώ τη Γερμανία για την ιστορική απόφαση να αποποινικοποιήσει την κάνναβη. Η 1η Απριλίου 2024 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη χώρα, καθώς η κατοχή, η καλλιέργεια και η κατανάλωση κάνναβης γίνεται νόμιμη.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί σημαντικό βήμα προς την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία των ατομικών ελευθεριών. Η απαγόρευση της κάνναβης έχει αποδειχθεί αναποτελεσματική, οδηγώντας σε μαζικές φυλακίσεις, στίγμα και τροφοδοτώντας την μαύρη αγορά.

Η αποποινικοποίηση της κάνναβης στη Γερμανία αποτελεί την πιο ελπιδοφόρα εξέλιξη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, ανοίγοντας τον δρόμο για μια πιο δίκαιη και υγιή κοινωνία.

Η βασική τομή που φέρνει ο νέος νόμος στη Γερμανία είναι ότι επιτρέπει την περιορισμένη καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική κατανάλωση. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε μη εμπορικές ενώσεις καταναλωτών να καλλιεργούν κάνναβη για τις ανάγκες της ιδιωτικής κατανάλωσης των μελών τους.

Εάν σκέφτεστε να καλλιεργήσετε σπόρους κάνναβης στην Γερμανία, μπορείτε να βρείτε σπόρια σε διάφορες ποικιλίες, φωτοπεριόδου ή αυτόματες στο σαιτ μας. Εδώ θα βρείτε ελληνικές παραδοσιακές ποικιλίες αλλά κ κλασικές αγαπημένες ευρωπαικές τράπεζες σπόρων για να διαλέξετε. Φυσικά θα βρείτε κ μεγάλες αμερικάνικές εταιρείες όπως η Eigene Genetik, η Verbundgenetik κ άλλες.

Deutschland, du hast es geschafft! Wir danken dir für die Befreiung der Pflanze.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop