Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Ενώ υπάρχουν περίπου 113 κανναβινοειδή που απαντώνται φυσικά στο φυτό της βιομηχανικής κάνναβης και της ψυχαγωγικής κάνναβης, υπάρχουν επίσης ενώσεις που μπορούν να δημιουργηθούν συνθετικά.

Ωστόσο, πολλοί καταναλωτές αποκλείονται από ένα προϊόν όταν συνειδητοποιούν ότι είναι συνθετικό. Αν και τα συνθετικά κανναβινοειδή δεν φοβούνται τίποτα, επειδή εξακολουθούν να είναι ωφέλιμα κανναβινοειδή, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα νεοφερμένο που εμφανίζεται φυσικά στο hemp και στην κάνναβη.

Το THCJD είναι ένα ισχυρό, σπάνιο και φυσικό κανναβινοειδές που σίγουρα θα κερδίσει τις καρδιές των διερευνητικών καταναλωτών που αναζητούν το νέο αγαπημένο τους high.

Όπως αναφέρθηκε, το THCJD είναι ένα κανναβινοειδές που παράγεται φυσικά σε φυτά hemp και κάνναβης. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα η βιομηχανία μας εφτασε την τεχνολογία για να ανακαλύψουμε σπάνια κανναβινοειδή όπως το THCjd.

Θα φτάσουμε στα αποτελέσματα αργότερα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το THCJD είναι σημαντικά ισχυρότερο από το παραδοσιακό, πρωτεύον ψυχοδραστικό κανναβινοειδές Delta-9 THC.

Γιατί; Αυτή η απάντηση απαιτεί μια σύντομη επιστημονική ανάλυση. Σε μοριακό επίπεδο, το Delta-9 THC, επίσης γνωστό ως τετραϋδροκανναβινόλη, έχει μια πλευρική αλυσίδα 5 άνθρακα. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι το THCJD, επίσης γνωστό ως τετραϋδροκανναβιοκτύλιο, έχει μια πλευρική αλυσίδα 8 ανθράκων.

Αυτές οι μεγάλες διαφορές είναι ο βασικός λόγος που το THCJD παράγει τόσο μοναδικά και ισχυρά εφέ, για τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρακάτω.

Οι έμπειροι καταναλωτές με υψηλές ανοχές θα εκτιμήσουν σίγουρα το ευφορικό high του THCJD.

Με βάση ανέκδοτες αναφορές, οι πιο κοινές επιδράσεις του THCJD περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ευφορία
Ευτυχία
Χαλάρωση
Ψυχική/σωματική ανακούφιση

Παράγει βαθιά συναισθήματα ευδαιμονίας και χαλάρωσης, ανακουφίζοντας το σώμα. Πολλοί καταναλωτές που το έχουν δοκιμάσει το συγκρίνουν με την εμπειρία άλλων κανναβινοειδών όπως το THC-P, το οποίο είναι περίπου 30 φορές ισχυρότερο από το παραδοσιακό Delta-9 THC.

Το THCJD παρέχει high μακράς διαρκείας που παραμένει από 1-4 ώρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρησιμοποιείτε και την ανοχή σας. Ανεξάρτητα από αυτό, το THCJD είναι μια απόλαυση για έμπειρους καταναλωτές που χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό.

Οφέλη THCJD

Όσον αφορά τη φυσική πλευρά, οι ιατρικοί ασθενείς που αντιμετωπίζουν χρόνιο πόνο και φλεγμονή θα εκτιμήσουν τα βαθιά χαλαρωτικά αποτελέσματα του THCJD. Ηρεμεί το σώμα με ισχυρές αισθήσεις ευκολίας και χαλάρωσης. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αϋπνία.

Επειδή το THCJD είναι ισχυρότερο από το Delta-9 THC, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που παλεύουν με ψυχικές ασθένειες όπως η κατάθλιψη, το PTSD και άλλες διαταραχές της διάθεσης. Το THCJD μπορεί να ηρεμήσει δραματικά το μυαλό, αλλά αν ληφθεί σε υψηλές δόσεις, μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος και παράνοια σε άτομα με χαμηλότερες ανοχές.

πηγή : herb.co

Προιόντα με THCJD μπορείτε πλέον να βρείτε εδώ.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop