Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Το THC-O δημιουργείται μετατρέποντας το CBD είτε σε δέλτα 9 THC είτε σε δέλτα 8 THC, και στη συνέχεια μετατρέποντας αυτά τα κανναβινοειδή στη μορφή οξικού εστέρα τους, η οποία ονομάζεται για συντομία THC-O. Οι μελέτες που αναφέρονται στη σημείωση στην κορυφή αυτού του άρθρου δείχνουν ότι όταν εφαρμόζεται αρκετή θερμότητα στο THC-O, η θερμική αποικοδόμηση μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό ενός επικίνδυνου τοξικού για τους πνεύμονες που ονομάζεται κετάνιο.

Το κετάνιο είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται για να μετρήσουμε πόσο εύκολα αναφλέγεται ένα καύσιμο ντίζελ. Ουσιαστικά, όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός κετανίου, τόσο πιο γρήγορα αναφλέγεται το καύσιμο.

Ο κίνδυνος δεν προκαλείται από την ίδια την κάνναβη ή το άτμισμα, αλλά από την αλληλεπίδραση της θερμότητας με την οξική μορφή διαφόρων χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της THC. Στην πραγματικότητα, κάθε οξικός εστέρας που υποβάλλεται σε θερμότητα θα μπορούσε να παράγει κετάνιο.

Δεν είναι σίγουρο αν η ποσότητα κετανίου που παράγεται από ένα vape ατμού είναι αρκετή για να δημιουργήσει άμεσο κίνδυνο για τον χρήστη, αλλά είναι πιθανό. Είναι επίσης πιθανό να προκληθεί αθροιστική βλάβη στους πνεύμονες από επαναλαμβανόμενες μικρές εκθέσεις.

Στην Αμερική το THC-O είναι από τα ελάχιστα εναλλακτικά κανναβινοειδή που κρίθηκαν παράνομα σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop