Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Το THCH, ή Δ9-τετραϋδροκανναβιεξόλη, είναι ένα φυτοκανναβινοειδές που μοιάζει με το THC, αλλά με μια εξαμελή αλυσίδα αλκυλίου αντί για πενταμελή. Αυτό το καθιστά περίπου 10 φορές πιο ισχυρό από το THC όσον αφορά την ψυχοδραστική δραστικότητα.

Το THC-H είναι ένα μοναδικό κανναβινοειδές που διακρίνεται με μια μακρύτερη πλευρική αλυσίδα n-εξυλίου που αποτελείται από έξι άνθρακες, που το ξεχωρίζει από το Delta-9 THC, το οποίο έχει μια πλευρική αλυσίδα 5 άνθρακα. Η χημική δομή του THC-H του επιτρέπει να προσκολλάται πιο εύκολα στους υποδοχείς του εγκεφάλου, καθιστώντας το ιδιαίτερα πιο ισχυρότερο από το Delta-9 THC. Στην πραγματικότητα, οι χημικές ουσίες THC-H προσκολλώνται σε υποδοχείς με 10% μεγαλύτερη συγγένεια από το παραδοσιακό THC.

Η τετραϋδροκανναβιεξόλη ανακαλύφθηκε μόλις το 2020 — Στην πραγματικότητα, από την ίδια ομάδα ερευνητών κάνναβης στην Ιταλία που ανακάλυψαν την THC-P (τετραϋδροκανναβιφορόλη) μόλις ένα χρόνο πριν. Το κανναβινοειδές έχει απομονωθεί και αναλυθεί σε κάποιο βαθμό, αλλά όσον αφορά τις μελέτες σχετικά με τις θεραπευτικές του χρήσεις, θα πρέπει να το περιμένουμε, καθώς χρειάζεται πάντα χρόνος για τους κλινικούς ερευνητές να μελετήσουν πλήρως τα πρόσφατα ανακαλυφθέντα παράγωγα κάνναβης.
Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το THC-H θεωρείται, σύμφωνα με τους ερευνητές που το ανακάλυψαν, το δεύτερο πιο ψυχοδραστικό κανναβινοειδές στην κάνναβη μετά το THC-P. Όσον αφορά το πώς είναι το high του, πολλοί το συγκρίνουν με το THC-P.

Αυτό σημαίνει ότι με την τετραϋδροκανναβιεξόλη, μπορείτε να περιμένετε μια βαθιά αίσθηση ευφορίας μαζί με μια χαλαρωτική αίσθηση στο σώμα και το μυαλό. Στην πραγματικότητα, αυτό το κανναβινοειδές φαίνεται να έχει ιδιαίτερη φήμη για το σώμα του, το οποίο οι άνθρωποι λένε ότι είναι εξωπραγματικό. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι άνθρωποι λένε ότι το high του THC-H διαρκεί περισσότερο από αυτό που συνήθως περιμένουμε από τα ψυχοδραστικά κανναβινοειδή – ίσως διπλάσιο, σύμφωνα πάντα με καταναλωτές.
Και πάλι, δεδομένου ότι η τετραϋδροκανναβιεξόλη είναι ακόμα εξαιρετικά νέα – ένα από τα νεότερα κανναβινοειδή που ανακαλύφθηκαν, στην πραγματικότητα – δεν πρόκειται να βρείτε κλινικά δεδομένα και μελέτες σχετικά με τις πιθανές θεραπευτικές χρήσεις της, όπως επιδράσεις στη φλεγμονή, τις ημικρανίες, το άγχος, τον ύπνο , όρεξη και ούτω καθεξής. Αυτές οι μελέτες χρειάζονται χρόνο για να γίνουν και το κανναβινοειδές δεν υπάρχει αρκετό καιρό. Ταυτόχρονα, αυτές οι μελέτες δεν πρέπει να βιάζονται, επομένως είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί καθώς θα γίνουν καθώς η δημοτικότητα του THC-H αυξάνεται.

Φυσικά, να έχετε κατά νου ότι όλα τα κανναβινοειδή συνεργάζονται με διάφορους υποδοχείς κανναβινοειδών σε όλο το σώμα προκειμένου να ρυθμίσουν τις φυσιολογικές λειτουργίες. Με άλλα λόγια, το THC-H σίγουρα μπορεί να κάνει περισσότερα από το να μας ανεβάσει ψηλά—απλώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τις ιδιαιτερότητες των χρήσεών του.
Το THC-H είναι μια πολύ ισχυρή ένωση που πρέπει να καταναλώνεται με προσοχή, καθώς τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι συντριπτικά εάν κάνετε υπερβολική δόση ή η ανοχή σας είναι χαμηλή.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop