Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Το THCB, ή Δ9-τετραϋδροκανναβουτόλη, είναι ένα φυτοκανναβινοειδές που απαντάται στο φυτό της κάνναβης. Είναι ομόλογο της τετραϋδροκανναβινόλης (THC), του κύριου ψυχοδραστικού συστατικού της κάνναβης. Δομικά, οι δύο ενώσεις διαφέρουν μόνο στο ότι η πεντυλική πλευρική αλυσίδα της THC αντικαθίσταται από μια βουτυλική πλευρική αλυσίδα στο THCB

Στο σύμπαν των κανναβινοειδών, το THCB είναι ένας σχετικά νεοφερμένος, αλλά σίγουρα έχει γίνει μια μεγάλη είσοδος. Αυτό το ίχνος κανναβινοειδούς, που ανακαλύφθηκε μόλις το 2019, έχει κεντρίσει γρήγορα το ενδιαφέρον των ερευνητών και των καταναλωτών.

Παρά την καινοτομία του, είναι σημαντικό να προσεγγίζετε το THCB με ενημερωμένη προσοχή. Η ψυχοδραστική φύση του μπορεί να φαίνεται ελκυστική, αλλά δεν είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για όσους μόλις αρχίζουν να εξερευνούν τις αυξητικές επιδράσεις της κάνναβης. Όσοι αναζητούν μια πιο αδύναμη ψυχοδραστική εμπειρία με την κάνναβη καλύτερα θα ήταν να αποφύγουν το THCB.

Το υψηλο ποσοστό THCB μπορεί να είναι έντονο όπως συμβαίνει με το κανονικό THC και χωρίς να καταλαβαίνετε την ανοχή σας, θα μπορούσατε εύκολα να αισθανθείτε άβολα.

Παρόμοια με το THC και το THCP, το THCB μπορεί να προκαλέσει ψυχοδραστικά αποτελέσματα, αν και με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Αυτή η διαφορά στη μοριακή δομή αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το THCB αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς ενδοκανναβινοειδών του σώματος και εξηγεί τις ξεχωριστές επιδράσεις της.

Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι το μοναδικό σχήμα του THCB του δίνει μια ελαφρώς ισχυρότερη δεσμευτική συγγένεια με τους υποδοχείς CB1 στον εγκέφαλο, υποσχόμενο ψυχοδραστικό λάκτισμα, πιθανές αναλγητικές ιδιότητες και πιθανά αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.

Παρά την έλλειψη πληροφοριών για αυτή τη νέα και συναρπαστική ένωση, η THCB πιστεύεται ότι έχει εντυπωσιακά παρόμοια αποτελέσματα με το κανονικό THC, αλλά με μια βασική διαφορά: αυξημένη ισχύ, ίσως 5 με 10 φορές πιο ισχυρό!

Η ένωση έχει υψηλότερη συγγένεια για τους υποδοχείς κανναβινοειδών λόγω της πλευρικής της αλυσίδας βουτυλίου, σε αντίθεση με την πλευρική αλυσίδα πεντυλίου του δέλτα 9, καθιστώντας το THCB πολύ πιο ισχυρό από το THC.

Πόσο καιρό παραμένει το THCB στο σύστημά σας;
Η διάρκεια παραμονής του THCB στο σύστημά σας εξαρτάται από τον μεταβολισμό, τη μάζα σώματος, τη συχνότητα χρήσης και τη δοσολογία. Αν και λείπει η έρευνα για το THCB, η ομοιότητά του με το THC υποδηλώνει ότι μπορεί να παραμείνει στο σύστημα για μέρες έως εβδομάδες.

Μπορεί το THCB να εμφανιστεί σε τεστ φαρμάκων;
Ενώ οι τυπικές δοκιμές φαρμάκων έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του THC, δεν είναι σαφές εάν θα πάρουν επίσης THCB. Οι χημικές δομές του THC και του THCB είναι παρόμοιες, επομένως υπάρχει πιθανότητα το THCB να προκαλέσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί αυτό.
Όπως και τα κανναβινοειδή αδέρφια του, το THCB περιλαμβάνει 21 άτομα άνθρακα, 30 άτομα υδρογόνου και 2 άτομα οξυγόνου. Αλλά η μαγεία βρίσκεται στη διάταξη αυτών των ατόμων, η οποία κάνει το THCB μοναδικό από τα ξαδέρφια του.

Το THCB έχει παρόμοια αποτελέσματα με το δέλτα 9 – συμπεριλαμβανομένου βαθύ ύπνου, αντιφλεγμονωδών επιδράσεων και ανακούφισης από τον πόνο – και μια τεράστια ισχύ που το καθιστά ιδανικό υποψήφιο για όσους θέλουν να βιώσουν ένα high εντονότερο από το THC.

Προϊόντα με THCB μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop