Kush All Day

PRODUKTE
BRANDS

Δυο χρόνια από την δημιουργία του Kush All Day κ ακόμα κάποιοι μας ρωτούν τι είναι το κους (kush) κ γιατί allday?

Η κάνναβη μπορεί να ταξινομηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συνήθως, αυτό το ρητινώδες λουλούδι κατηγοριοποιείται ως sativa, υβρίδιο ή indica, με βάση τη μορφολογία του φυτού. Αλλά η κάνναβη μπορεί να κατηγοριοποιηθεί περαιτέρω μέσω μιας δημοτικής γλώσσας που ορίζεται από τη λαϊκή κουλτούρα, όπως το Kush, το Haze και το Purple. Αυτοί οι όροι αναφέρονται σε τύπους κάνναβης που χαρακτηρίζονται από διακριτές μυρωδιές, γεύσεις, εφέ ή/και γεωγραφικές περιοχές.

Τι χαρακτηρίζει την κάνναβη «Kush»;
Το Kush είναι μια ιδιαίτερη ποικιλία κάνναβης που κατάγεται από τα βουνά Hindu Kush. Αυτή η οροσειρά εκτείνεται στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν και είναι μια από τις λίγες γεωγραφικές περιοχές όπου το φυτό κάνναβης αναπτύσσεται εγγενώς.

Έχοντας ισχυρή γενετική Kush συνήθως σημαίνει ότι ένα στέλεχος θα έχει μερικά από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Εμφάνιση: Το στέλεχος σας μπορεί να εμφανίζει βαθυπράσινα κόλα και φύλλα με νότες μοβ χρώματος. Τα ύπερα (τρίχες) μπορεί να φαίνονται σε πορτοκαλί, χάλκινο ή χρώμα σκουριάς. Τα μπουμπούκια είναι πυκνά, χοντρά και με κόμπους, προέρχονται από θαμνώδη κ παχιά φυτά.
Οσμή: Το άρωμα μπορεί να ποικίλλει μεταξύ γήινου, λουλουδιού, πικάντικου, πεύκου, θυμιάματος, γλυκών φρούτων, μπαχαρικών χασίς, πιπεριάς, εσπεριδοειδών, αερίου και βοτάνων.
Γεύση: Ο καπνός ή ο ατμός πρέπει να είναι απαλός και ποώδης, με γεύση λουλουδιών, σταφυλιού, ντίζελ, εσπεριδοειδών και γης.
Επιδράσεις: Τα αποτελέσματα είναι συνήθως βαριά και ηρεμιστικά. Οι σταυροί με OG Kush συνήθως συνδυάζονται με μια φωτεινή ευφορία που αφήνει ένα χαμόγελο στον καταναλωτή που είναι βυθισμένος στον καναπέ του. Η ενδοσκόπηση ή ο εσωτερικός προβληματισμός είναι επίσης μια κοινή επίδραση του Kush. Αυτές οι εγκεφαλικές επιδράσεις αποτελούν ισχυρή περίπτωση για το Kush ως μια διαλογιστική ποικιλία κάνναβης.
Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν από στέλεχος Kush σε στέλεχος Kush. Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται ένα στέλεχος και η μοναδική γενετική του έκφραση (που αναφέρεται ως «φαινότυπος») επηρεάζουν φυσικά τα χαρακτηριστικά ενός στελέχους.

Μεταξύ των εκτροφέων κάνναβης, οι ποικιλίες Kush είναι δημοφιλείς υποψήφιοι για backcrossing και με τη σειρά τους για σταθεροποίηση της υβριδικής γενετικής. Όπως συμβαίνει με πολλά landrace, η γενετική Kush παρουσιάζει φυσική αντίσταση σε ορισμένα στοιχεία εγγενή στη χώρα προέλευσής τους. Αυτό περιλαμβάνει ανθεκτικά αποθέματα και βλάστηση που μπορούν να επιβιώσουν σε ψυχρότερα, πιο σκληρά κλίματα και μέτρια κατανάλωση νερού, επιτρέποντας στο φυτό να αντέξει κάπως το ξεραμένο έδαφος. Εκτός από τη φυσική τους ανθεκτικότητα, πολλοί καλλιεργητές επιλέγουν να καλλιεργήσουν στελέχη Kush για τις μεγάλες αποδόσεις και το διαχειρίσιμο ύψος τους.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης Kush;
Μια απλή αναζήτηση του “Kush” θα δώσει εκατοντάδες στελέχη με έναν έστω Αφγανό πρόγονο, αλλά ας ξεκινήσουμε με τα πέντε πιο δημοφιλή των προηγούμενων ετών:

  1. OG Kush – Η πιο διάσημη από όλες τις ποικιλίες Kush, το OG Kush χτυπά το γλυκό σημείο στην κυρίαρχη υβριδική κλίμακα indica. Η άνετη αλλά ισχυρή καταστολή αυτού του στελέχους σε συνδυασμό με μια αναζωογονητική ευφορία το καθιστούν το τέλειο στέλεχος για να αισθάνεστε απλά καλά.
  2. Bubba Kush – To Bubba Kush είναι χαλαρό και ηρεμιστικό, κολλάει τον καταναλωτή στον καναπέ σαν να φοράει τσιμεντένιες μπότες με ασορτί τσιμεντένια φόρμα και εντυπωσιακή καμπαρντίνα από τσιμέντο. Το Bubba Kush μπορεί επίσης να σας ανοίξει την όρεξη. Απλώς προσπάθησε να μην κοιμηθείς μπροστά στο ψυγείο ενώ ρίχνεις κουταλιές στο κουτί με την τούρτα.
  3. Purple Kush – Το Purple Kush έχει μωβ φύλλωμα και γενικά θα έχει μια γήινη, γεύση σταφυλιού, καθώς και υπνηλία.
  4. Master Kush – Το Master Kush είναι ένα άλλο κλασικό Kush που κληρονομεί χαρακτηριστικά απευθείας από το Hindu Kush. Με ένα μείγμα από υπνηλία, χαρούμενα και χαλαρωτικά εφέ, το Master Kush κερδίζει τον τίτλο του. Αυτό το στέλεχος είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Bubba Kush.
  5. Critical Kush – Ο καπνός του δίνει ένα μέτριο stone αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για χαλαρές δραστηριότητες στην φύση, όπως άραγμα κάτω από ένα αλμυρίκι, ηλιοθεραπεία στην θάλασσα κ άλλα τέτοια.

και θα συνεχίσουμε με τα 5 δικά σας αγαπημένα όπως προκύπτει από τις πωλήσεις στο αγαπημένο σας Kushallday.

  1. Zombie Kush Το πρώτο σε προτιμήσεις του κόσμου κ με διαφορά! Μπορεί να υπερισχύει το ποσοστό indica σε αυτήν την ποικιλία αλλά τα τερπένια του κ η σύντομη ανθοφορία του δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Στα γενετικά του βρίσκουμε Lavender Kush, Amnesia, Sideral κ Bubba Kush.
  2. Eleven Roses Με γονείς το φανταστικό Sugar Black Rose κ ένα Appalachian Kush βρίσκεται σίγουρα μέσα στην πεντάδα με τα αγαπημένα του κόσμου.
  3. Drum Roll παρακαλώ… Σας παρουσιάζουμε τώρα το Heiliger Gral Kush! Αν οι καλλιεργητές αναζητούσαν μόνο ένα φυτό που θα μπορούσαν να έχουν σε ένα ερημικό νησί τότε αυτό θα ήταν το Holy Grail Kush. Φρουτένια αρώματα κ εφέ που ταιριάζει για όλες τις στιγμές της ημέρας. Ένας καπνός 24/7 ή αλλιώς kush all day!
  4. Auto Dark Purple Αυτή η ποικιλία έχει κ τους δύο γονείς Kush κ είναι το αποτέλεσμα της διαστάυρωσης OG Kush κ Purple Kush. Ένα εύκολο φυτό που με ελάχιστη φροντίδα θα σας προσφέρει απλόχερα τα Kush άνθη του.
  5. Gush Mintz S1 Η συγκομιδή Gush Mints S1, ξεχωρίζει για την υψηλή παραγωγή ρητίνης και το ισχυρό και περίπλοκο άρωμά του. Ο σταυρός Kush Mints x F1 Durb x Gushers παράγει επίπεδα THC άνω του 30%

Εσάς ποιες ποικιλίες Kush είναι οι αγαπημένες σας;

Schreibe einen Kommentar

Die Website richtet sich an Besucher

über 18 Jahre alt

Die Website speichert Cookies für die Magerkeitsperiode

-10%

für Ihren ersten Kauf

COUPON CODE:

willkommen10

*Benutzen Sie den Code an der Kasse

0
    0
    Ihr Warenkorb
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop