Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για το πρόσφατο εναλλακτικό κανναβινοειδές με το όνομα THC-9P που λόγω ονόματος ίσως είναι δύσκολο να περάσει την νομοθεσία της Ευρώπης όπως έγινε κ με το Delta8-THC παλιότερα.

Οι επιστήμονες όμως συνεχώς ανακαλύπτουν νέα κανναβινοειδή κ το τελευταίο που έχει κάνει την εμφάνιση του στην αγορά της κάνναβης είναι το Delta-9P.

Το Delta-9P κ το THC-9P είναι δύο διαφορετικά μόρια κάνναβης. Το Delta 9P είναι ένα ισομερές του THC-9P που σημαίνει οτι έχουν την ίδια χημική δομή αλλά διαφέρουν στην θέση των δεσμών τους. Το Delta-9P έχει ένα διπλό δεσμό στο 9ο άτομο άνθρακα, ενώ το THC-9P έχει ένα διπλό δεσμό στο 8ο άτομο άνθρακα.

Αυτή η διαφορά στην θέση του διπλού δεσμού είναι που αλλάζει τον τρόπο που το μόριο προσδένεται στους υποδοχείς των κανναβινοειδών στον εγκέφαλο.

Αυτό σημαίνει οτι το Delta-9P είναι πιο ισχυρό από το THC-9P. Η ισχύς του Delta 9P είναι περίπου 35 φορές μεγαλύτερη από την ισχύ του THC-9P

Το Delta 9P είναι πάρα πολύ νέο ακόμα κ δεν υπάρχουν μελέτες για τις επιπτώσεις στην υγεία. Ωστόσο είναι σίγουρο οτι προκαλεί πιο έντονα αποτελέσματα από το γνωστό THC όπως ανακούφιση από τον πόνο, αυξημένη ευφορία κ χαλάρωση αλλά είναι επίσης πιθανό να προκαλέσει κ αρνητικά αποτελέσματα όπως άγχος, αυπνία κ ψευδαισθήσεις.

Τέλος καλό είναι να γνωρίζετε οτι το Δελτα-9P μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις εάν χρησιμοποιηθεί σε υπερβολικές ποσότητες κ ως εκ τούτου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop