Kush All Day

Εξαϋδροκανναβινόλη HHC

Το HHC είναι ένα κανναβινοειδές που βρίσκεται στον ανθό, στην γύρη κ στους σπόρους της cannabis sativa L. σε πολύ μικρές περιεκτικότητες από πάντα. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος το καταναλώνει ήδη εδώ κ αιώνες. Όλο αυτό μας είναι γνωστό από το 1947 όπου ο Roger Adams κατάφερε να το απομονώσει από το φυτό της κάνναβης.
Φτάνει όμως αυτό το μικρό ποσοστό για να μπορέσει να καλύψει την ζήτηση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ;
Οι εξελίξεις στην κάνναβη είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο μιας κ σε μεγάλο ποσοστό πολιτισμένων χωρών είναι πλέον ελεύθερη  ή μερικώς ρυθμισμένη.
Έτσι στις μέρες μας το HHC συνθέτετε μέσω της διαδικασίας της υδρογόνωσης, η οποία τυπικά απαιτεί την προσθήκη υδρογόνου και τη χρήση ενός μεταλλικού καταλύτη, όπως το παλλάδιο.

Όσον αφορά τη χημική δομή, το THC και το HHC είναι πολύ παρόμοια. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το HHC έχει υδρογονωμένους άνθρακες, έναν επιπλέον δεσμό άνθρακα και ένα άτομο εστέρα.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το HHC έχει πολύ υψηλή συγγένεια τόσο για τους υποδοχείς CB1 όσο και για τους υποδοχείς CB2 και ότι δεσμεύοντας σε αυτούς τους υποδοχείς, η ένωση προσφέρει πολλά από τα ίδια αποτελέσματα με το THC.

Τι εφέ έχει το HHC?

Το HHC δεν είναι THC αλλά είναι ελαφρώς ψυχοδραστικό κ σε μεγάλη συγκέντρωση προκαλεί ένα αίσθημα ευτυχίας κ ευφορίας, αυξημένη ενέργεια κ χαλάρωση. Αναφέρετε γενικώς οτι έχει το 70% του εφέ του THC. Ωστόσο έχει κ ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ξηροστομία, κόκκινα μάτια, λιγούρες, ζαλάδα, παράνοια, κόπωση κ αϋπνία.

Εδώ να πούμε ότι αθλητές ή τα σώματα ασφαλείας που περνάνε από drug tests δεν είναι ασφαλές να καταναλώνουν HHC γιατί είναι πολύ πιθανό να φανεί στα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το συμπέρασμα είναι ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για αυτό το νέο κανναβινοειδές που λέγεται HHC κ επειδή δεν βρίσκεται στις λίστες με τις απαγορευμένες ουσίες αναμένεται να κατακλίσει την αγορά εφόσον οι περισσότερες χώρες δεν προχωρήσουν σε κάποια ρύθμιση. Περιμένουμε πάντως να μάθουμε περισσότερα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Σημείωση * Στις 17 Ιανουαρίου 2024 ανακοινώθηκε ΦΕΚ στο οποίο αναφέρεται οτι το HHC περνάει πλέον στον πίνακα με τις ναρκωτικές ουσίες κ απαγορεύεται η πώληση του.

Προϊόντα με εξαυδροκανναβινόλη ( HHC ) όπως Vapes HHC, Edibles, Ανθούς κάνναβης με HHC και άλλα μπορείτε να βρείτε εδώ

One Response

Leave a Reply

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop