Kush All Day

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BRANDS
HHCP
HHCP

Πρόσφατα στην ελληνική αγορά μάθαμε το κανναβινοειδες HHC κ τα διάφορα προϊόντα που έχουν μπει στα ράφια των καταστημάτων κάνναβης με το παραπάνω κανναβινοειδές.

Λόγω του ενδιαφέροντος του κόσμου για αυτά τα νέα κανναβινοειδή που προέρχονται από την βιομηχανική κάνναβη έχουμε συνεχώς εξελίξεις στον χώρο.

Το HHCP είναι μια υδρογονωμένη έκδοση του THCP. Αντί να παίρνουν λοιπόν CBD και να το συνδυάζουν με υδρογόνο, παίρνουν THCP και το υδρογονώνουν. Το αποτέλεσμα εδώ είναι το HHC-P, μια πιο ισχυρή έκδοση του HHC.

Το THCP, ωστόσο, είναι ένα σχετικά νέο κανναβινοειδές. Ανακαλύφθηκε πρόσφατα, το 2019 μαζί με το CBDP, δύο φυτοκανναβινοειδή που έχουν 7 άνθρακες στην πλευρική τους αλυσίδα σε μοριακό επίπεδο. Και τα δύο αυτά φυτοκανναβινοειδή βρέθηκαν από Ιταλούς επιστήμονες που ανέλυαν ένα φαρμακευτικό στέλεχος κάνναβης γνωστό ως FM2. Οι επιστήμονες ήταν εξαιρετικά περίεργοι για το πώς ήταν η ισχύς του THCp έναντι του Delta 9 THC και έτσι αποφάσισαν να κάνουν μια μελέτη σε ποντίκια. Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι το THCp ήταν 33 φορές πιο ενεργό σε σύγκριση με το Delta 9 THC έναντι των υποδοχέων CB1. Το HHCp είναι παρόμοιο με το HHC με τον τρόπο που το THCp είναι παρόμοιο με το THC.

Με βάση την έρευνα που έχει γίνει, η δραστικότητα του HHCp θεωρείται ισχυρότερη από το Delta 9 THC και το THCp. Έχει επίσης ειπωθεί από καταναλωτές ότι το HHCp είναι 1 έως 2 φορές ισχυρότερο από το ΤHC. Αυτό το κανναβινοειδές μπορεί να σας επηρεάσει διαφορετικά από άλλα, καθώς τα ενδοκανναβινοειδή συστήματα του καθενός λειτουργούν διαφορετικά, γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε εαν το δοκιμάσετε να λαμβάνετε τη δοσολογία υπεύθυνα.

Το HHCp θεωρείται ότι είναι πιο ψυχοδραστικό από άλλα κανναβινοειδή, δεν συνιστάται να οδηγείτε ή να χειρίζεστε οποιοδήποτε τύπο βαρέως εξοπλισμού υπό την επήρεια. Τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν μέθη, αυξημένο άγχος, αύξηση της όρεξης και υπνηλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ιστοσελίδα προορίζεται για επισκέπτες

άνω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα αποθηκεύει cookies για την περίοδο των ισχνών αγελάδων

-10%

για την πρώτη σου αγορά

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ:

welcome10

*χρησιμοποίησε τον κωδικό στο checkout

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop